Associa't

Arc Humanista de Comunicació (AHC)


Hora Mundial

Els membres de l'Arc Humanista de Comunicació subscrivim el compromís del respecte i defensa per les persones, individual i socialment, així com el respecte i defensa del seu patrimoni natural, ambiental i cultural. Condemnam i rebutjam totes les agressions i violències i actituds d'incidència social derivades d'autoritarisme o dogmatisme.

Volem comunicar i compartir coneixements, actituds, valors, sentiments i vivències humanistes.

La majoria dels membres de la nostra associació ho som també d’altres i el ser-ho de l’AHC transversal ens permet posar en comunicació les organitzacions de fins distints però coincidents en el principi humanista: ecològic i social.

Si tu vius des d’una perspectiva semblant (el capital està al servei de la persona i els interessos particulars supeditats als comuns i no a la inversa), i vols, pots ser membre de la nostra associació, emplenant la fitxa adjunta i enviant-la a l'adreça postal de la nostra seu o, directament, mitjançant e-mail dirigit a: archumanista(@)gmail.com . Per a poder ser soci s'han de tenir els 18 anys complits.

fitxa d'associació  La mateixa fitxa serveix per a subscriure't, sense ser soci/a, a l'Associació, com a amic/ga, i poder rebre informació de la mateixa, així com participar a les distintes activitats organitzades.  Fitxa reescrivible (doc) (en lloc d'obrir o polsar amb el botó esquerra: botó dret / Desar destí com...) 

Carta de la Terra / Declaració Universal dels Drets Humans / Carta de Principis del FSM