Membres de l'AHC

Arc Humanista de Comunicació (AHC)


Hora Mundial

L’associació Humanista de Comunicació neix com resposta a una necessitat de comunicació transversal d’informacions i valors humanistes, entre persones que tenen professions molt diverses i que pertanyen, o no, a partits polítics, sindicats i grups diferents; però que els uneix la necessitat de l’experimentació, sensació i comunicació transversal humanistes. 

Els membres de l'AHC subscrivim la Carta de la Terra, la Declaració Universal dels Drets Humans i la Carta de Principis del FSM; el compromís del respecte i defensa per les persones, individual i socialment, així com el respecte i defensa del seu patrimoni natural, ambiental i cultural. Condemnam i rebutjam totes les agressions i violències i actituds d'incidència social derivades d'autoritarisme o dogmatisme.

Front les imposicions dogmàtiques, autoritàries o violentes reivindicam la comunicació lliure i responsable. Pensam que sols mitjançant la paraula i el consens es poden resoldre les diferències i avançar civilitzadorament i solidària.

Si estàs d'acord amb els principis i actituds apuntats pots associar-te a la nostra associació emplenant la fitxa adjunta i enviant-la a la seu de l'Associació (Arc Humanista de Comunicació (AHC). CEPA Son Canals C./ Son Canals nº 10; 07008 Palma (Mallorca). Illes Balears) o, adjunta a un e-mail dirigit a la nostra adreça electrònica:
archumanista(@)gmail.com

Igualment, si no te vols associar, però vols ser "amic de l'AHC" i estar en comunicació amb nosaltres, també ho pots fer, posant "no" a l'apartat en que se te demana si te vols associar.

Relació de membres i amics de l'AHC

Si ets membre o amic de l'AHC i vols veure la relació anterior pots demanar-nos, per correu electrònic, la contrasenya per a veure la relació.

Igualment, pots participar al nostre grup o llista de comunicació, o mitjançant els teus comentaris al nostre bloc .